Riscurile aferente produselor tip țigări electronice de unica folosință , conform ALERTELOR din sistemul European sunt :

ALERTELE Europene de produse neconforme pot fi regăsite direct în Aplicația Europeană de protecția consumatorilor InfoCons. 

ATENȚIE : toate produsele identificate în sistemul European de alertă au un grad de risc direct pentru fiecare dintre noi , iar produsele pot fi găsite pe teritoriul Uniunii Europene direct în magazine sau pe platforme electronice de vânzare sau site-uri de prezentare .

Ce sunt țigările electronice ?

În ultimii ani, țigările electronice au devenit un subiect de discuție tot mai frecvent, cu o creștere semnificativă a popularității acestora , în special în rândul tinerilor. De la aspectul lor modern și variatele arome disponibile , până la promisiunea de a oferi o alternativă mai sănătoasă la fumatul tradițional , tigările electronice au captat atenția unei game variate de consumatori .

Țigările electronice , cunoscute și sub denumirea de vapoare sau e-cigarete, sunt dispozitive electronice care vaporizează un lichid pentru a crea o substanță inhalabilă, adesea numită vapori. Acest lichid, numit e-lichid sau e-juice, conține obișnuit nicotină, arome și alte substanțe chimice. Dispozitivele sunt alimentate de baterii și funcționează prin încălzirea lichidului pentru a produce vapori, care sunt apoi inhalați.

Mai multe detalii click AICI .