Pentru a veni în ajutorul participanților la Campionatul European de Fotbal UEFA 2024, InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor pune la dispoziție informații referitoare la regulile de călătorie și acces la eveniment, numere de urgență locale (în eventualitatea în care consumatorii întâmpină vreo problemă), locația stadionului, precum și multe alte informații utile, disponibile în Aplicația Europeană InfoCons.

Campionatul European de Fotbal este a 17-a ediție a Campionatului European de Fotbal, organizată de Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA). Evenimentul începe pe 14 iunie 2024 și se termină pe 14 iulie 2024.

Țara gazdă a ediției din acest an este Germania, iar meciurile vor avea loc în 10 orașe ale țării gazdă: Berlin, Köln, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Gelsenkirchen, Leipzig, Hamburg, München, Stuttgart.

 

Mai multe informații click AICI .

 

InfoCons – Organizatie Europeana pentru Protectia Consumatorului si Promovarea Programelor si Strategiilor membra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala Consumers International , membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori , avand Secretariatul General in Bucuresti, Bd. Marasesti, nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66; fax: 031/101.25.15, mail : secretariat@infocons.ro