De 20 de ani, InfoCons este alături de consumatorii din România prin proiecte, programe, campanii , acțiuni, teste și studii comparative cu rezultate pozitive și impact puternic asupra societății! De 20 de ani, Protecția Consumatorilor InfoCons vine în sprijinul cetățenilor cu informații menite a crește gradul de conștientizare în domenii precum sănătate, educație, turism ,transport, energie, imobiliare, financiar-bancar, financiar-nebancar, cultură, mediu, servicii publice.

Citeste si: Scanează și produsele de post cu Aplicația InfoCons! Află ce mănânci! Gustare de Post cu până la 50 de E-uri și 5,58 grame de sare/ 100 grame de produs (5 grame de sare fiind cantitatea zilnică recomandată de OMS)!

Votează temele prioritare pentru Strategia InfoCons Protecția Consumatorilor în perioada 2023-2024 !

Astăzi, la împlinirea a 20 de ani cu o9atitudine, InfoCons propune introducerea Zilei Naționale a Protecției Consumatorilor, pentru alinierea României cu țările membre UE. Ziua Națională a Protecției Consumatorilor va fi prilejul prin care acest domeniu cu deosebită importanță și indispensabil la nivel național și global, va fi recunoscut, an de an, prin evidențierea temelor de interes.

Astfel, pentru a face un prim pas în evidențierea temelor de interes pentru cetățeni, în calitatea lor de consumatori, InfoCons propune temele din care vor fi alese prin vot trei și care vor fi prioritare în strategia InfoCons în perioada 18 aprilie 2023-18 aprilie 2024.

Ia atitudine! Fă o poză cu materialele InfoCons!

De-a lungul celor 20 de ani, InfoCons a demarat și implementat numeroase campanii de informare și educare la nivel național. Cu prilejul aniversării,  consumatorii care trimit pe adresa 20@infocons.ro trei fotografii împreună cu materialele de informare InfoCons vor primi o diplomă prin care vor fi numiți „Inspector InfoCons”, în semn de mulțumire pentru implicarea activă la ceas aniversar.

Citește si:InfoCons, singura organizație de protecția consumatorilor din România, membră a EUIPO (Oficiul European pentru Proprietate Intelectuală)

Știi cine sunt cei 300?

Cei 300 sunt o parte din oamenii care au fost alături de InfoCons în cei 20 de ani de activitate, oamenii care au susținut și au răspuns de fiecare dată pozitiv inițiativelor și proiectelor InfoCons! Astăzi, cei 300 au ales să-și exprime gândurile legate de cele 2 decenii de Protecția Consumatorilor InfoCons în România și să creeze astfel, Cartea Alba a Protecției Consumatorilor!