SOS – NUMERE DE URGENȚĂ NAȚIONALE, JUDEȚENE ȘI INTERNAȚIONALE

Aplicația InfoCons este organizată într-o manieră minimalistă, având secțiuni și butoane denumite intuitiv, alături de pictograme descriptive. Astfel,fiecare consumator poate accesa simplu și rapid secțiunile și butoanele din aplicația InfoCons, fără să întâmpine probleme. Iar, pentru a veni în sprijinul consumatorilor, în cele ce urmează poate fi regăsit un mini-ghid al secțiunilor și butoanelor din aplicația GRATUTĂ InfoCons.

Apăsarea botonului denumit „SOS” îl direcționează pe consumator către lista cu numerele de urgență aferente României, afișate în trei limbi: română, engleză și ucrainiană.  Mai departe, în funcție de zona în care se află, consumatorul poate selecta județul din lista ce cuprinde toate județele țării. În urma selectării, vor fi afișate numerele utile din județul vizat, în limbile română și engleză.

Butonul „SOS” depășește granițele României, cuprinzând numerele de urgență din afară. Bara de căutare, îi permite consumatorului să selecteze țara în care se află, pe care dorește să o viziteze sau în care lucrează pentru a afla ușor și rapid numerele de urgență de pe teritoriul țării respective. Afișarea acestor numere este disponibilă în engleză și limba țării selectate.

Apelarea numerelor de urgență poate fi realizată direct din aplicație prin apăsarea pe numărul de interes.