Produsul Regal Sos Maioneză 420 g, produs de SC European Food SA a fost rechemat de pe piața din România.

InfoCons aduce la atenția consumatorilor comunicatul oficial.

rechemare maioneza

„Motivul rechemării de pe piață a lotului de mai sus este legat de prezența oxidului de etilenă într-unul din ingredientele (guma xantan) utilizate la fabricarea acestui produs.

Producătorul consideră că nu există nici un risc pentru sănătatea consumatorilor, dar din respect pentru aceștia, a decis rechemarea acestui lot de produs pentru a elimina orice fel de suspiciune. Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme.

Persoanele care au achiziționat aceste produse și doresc rambursarea acestora au posibilitatea să le returneze la magazinul de unde le-au cumpărat și pe baza bonului fiscal până la data de 15.11.2021.

Pentru sănătatea și siguranța consumatorilor noștri vom continua să monitorizăm situația, vom analiza produsul de mai sus la un laborator acreditat și îi vom informa în mod corespunzător.”

Din grijă față de consumatori, se recomandă clienților care au achiziționat produsele având loturile mentionate mai sus sa NU le consume, ci să le returneze în oricare magazin Selgros Cash & Carry SRL, METRO CASH & CARRY ROMANIA  SRL, JUHANIO și CORA.

 

Sursa: A.N.S.V.S.A.