InfoCons Protecția Consumatorilor te informează cu privire la Alerte Europene privind rechizitele școlare , articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii și riscurile asociate acestora în special în această perioadă în care se achiziționează astfel de articole pentru început de an școlar , creșe și grădinițe .

ALERTELE Europene de produse neconforme pot fi regăsite direct în Aplicația Europeană de protecția consumatorilor InfoCons. 

ATENȚIE : toate produsele identificate în sistemul European de alertă au un grad de risc direct pentru fiecare dintre noi , iar produsele pot fi găsite pe teritoriul Uniunii Europene direct în magazine sau pe platforme electronice de vânzare sau site-uri de prezentare .

De la începutul anului 2024 și până în prezent au fost înregistrate numeroase Alerte Europene privind rechizitele școlare ,  articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii .

Mai multe informații AICI .

Ai grijă să nu achiziționezi produse contrafăcute !

Pentru a vizualiza toate articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte și rechizite școlare ce au făcut obiectul ALERTELOR , puteți accesa secțiunea disponibilă în Aplicația Europeană InfoCons.

Atenție ! Înainte de achiziționare , accesați  secțiunea Alerte din cadrul Aplicației Europene InfoCons pentru a vă asigura ca produsele pe care doriți să le achiziționați nu fac sau nu au făcut obiectul  alertelor emise de Uniunea Europeană , doar printr-o simplă căutare în bara de meniu din aceast secțiune – “căutare” .